** Sukellustyöt | Ammattisukellus | AquaDivers Oy

Sukellustyöt

AquaDivers toteuttaa tarvittavat sukellustyöt koko Suomen alueella. Pitkän kokemuksen tuoma ammattitaitomme ja asianmukaiset laitteistot tekevät meistä sukellustöiden konkareita. Asianmukaiset laitteet ja kalustomme muuntuvat monenlaiseen rakentamiseen asiakkaan tarpeen mukaan. Sukellustöiden ammattilaisina olemme olleet mukana monessa – vedenalaiset etsinnät, tarkastussukellukset, hitsaussukellukset ja monet muut sukellustyöt kuuluvat arkipäiväämme. Sukellustöiden lisäksi huolellinen raportointi tilaajallamme on tärkeää kussakin tehtävässä.

Ammattisukeltaja – rakennusalan ammattilainen veden alla

Rakennussukeltajamme toteuttavat kaikki tarpeelliset vedenalaiset rakennustyöt asiakkaan tarpeen mukaan. Meiltä saat korkealaatuisia ja turvallisia toteutuksia rakennustöiden ja saneerauksien yhteyteen. Teemme vedenalaiset rakennustyöt monipuolisesti aina asiakkaan tarpeen mukaan. Ammattisukeltajamme toteuttaa mm. louhintoja, räjäytyksiä, porauksia, raudoituksia, valuja ja erilaisten elementtien asennustöitä.

Ammattisukeltaja aloittamassa sukellustyöt kanavassa

Tarkastussukeltaja

Hoidamme kokemuksella erilaiset tarkastustyöt, kuten laitureiden, patojen, meripoijujen ja putkien sukellustyöt. Tarkastamme niin betonirakenteet, teräsrakenteet kuin muut tarvittavat kohteet ja rakenteet. Kaapeleiden, putkistojen, satamien, laitureiden, siltojen ja aluksien pohjien tarkastustyöt kuuluvat työnkuvaamme. Tarkastussukeltaja toteuttaa niin pienimuotoiset tarkastustyöt kuin vaativien kohteiden kartoitukset.  Olethan siis yhteydessä, jos kohteesi tarvitsee minkälaisen tarkastustoimenpiteen tahansa.

Sukellushitsaaja

Meillä on tarvittavat laitteistot ja tietotaito korkealaatuisten hitsauksen toteuttamiseen veden alla. Olemme tehneet sukellushitsauksia niin uudisrakennelmiin kuin korjaushitsauksia saneerauskohteisiin. Sukellushitsaaja suorittaa korjaushitsaukset veden alla aina tarkkana takuutyönä.

Sukellustyöt louhintojen ja räjäytysten yhteydessä

Tarvitsetko väylien raivaustöihin ammattisukeltajaa? Oletko vetämässä putkia tai kaapeleita ja tarvitset toteutukseen kokenutta ammattisukeltajaa? Teemme räjäytys- ja poraustyöt turvallisesti kohteen vaatimusten mukaan.

Sukellustyöt huolto- ja kunnossapitosopimuksella

Meiltä saat myös sukellustöiden huolto- ja kunnossapitosopimukset sujuvin sopimuksin. Kun kohteesi vaatii säännöllisiä huolto- ja tarkastustoimenpiteitä, voi olla järkevää hyödyntää yhtä ja samaa kumppania, joka tuntee ja tietää kohteesi erityisvaatimukset. Pitkäaikaista huolto- ja korjaussopimusta hyödyntävät useat yritysasiakkaat, julkinen sektori ja muut toimijat.

Sukellustyöt – pyydä tarjous kohteestasi!

AquaDivers toteuttaa sukelluspalvelut ammattitaidolla kaikkiin tarvittaviin kohteisiin. Ammattisukeltajamme voit pyytää avuksi mitä erilaisimpiin työnkuviin. AquaDivers toteuttaa kaikki vedenalaiset rakennustyöt. Kestävät ja tehokkaat laitteistot, tarkkatieto ja turvallisuuden syvä kunnioittaminen ovat työssämme avainasemassa. Kun kyseessä ovat sukellustyöt – kysy lisää meiltä!