Kattavat vesirakentamisen palvelut Varkaudesta koko Suomen alueelle

Kaikki yhteystietomme
vesirakentamisen palveluja

AquaDivers on vesirakentamisen kokenut asiantuntija. Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus erilaisista vesirakentamisen projekteista, sillä yrityksemme on perustettu jo 90-luvun alussa. Rakentamisen kaikkein yllättävimmätkin haasteet ovat meille jo entuudestaan tuttuja. Kokemuksen tuomalla ammattitaidolla me hoidamme sujuvasti monimutkaisetkin urakat.

 

Vesirakentaminen pitää sisällään muun muassa:

 

  • betonivalut
  • kaapelien ja putkien asennukset
  • paalutukset
  • välppätyöt
  • työpadot ja muut padot.

 

Saat meiltä tarkasti ja tehokkaasti toteutetut vedenalaiset rakennus-, purku-, korjaus- ja asennustyöt. Taitavat ammattilaisemme toteuttavat muun muassa rantojen ruoppaukset, tonttien paalutukset ja työmaiden betonivalut. Palvelemme asiakkaitamme Varkaudesta käsin koko Suomen alueella. Tutustu alla tarkemmin tarjoamiimme palveluihimme ja ota yhteyttä!

sukeltaen tehdyt vesirakennustyöt ja tarkastukset

AquaDivers tarjoaa kokeneet ja tarkkasilmäiset ammattilaiset tarkastussukelluksiin ja muihin sukellustöihin. Varmista, että vesirakenteesi ovat kunnossa ja vältyt mahdollisilta ongelmilta tulevaisuudessa.

betonirakenteiden toteutukset ja korjaukset

AquaDivers toteuttaa betonirakenteet ja niiden korjaukset vahvalla ammattitaidolla muun muassa voimalaitoksille ja satamille. Näihin rakenteisiin kuuluvat muun muassa seinät ja eroosiolaatat.

Hitsaustyöt veden alla

Saat meiltä myös kattavat vedenalaiset hitsaukset ja polttoleikkaustyöt kaikenlaisiin hankkeisiin. Arvioimme jokaisen hankkeen yksilöllisesti ja toteutamme hitsaukset kohteesta riippuen joko märkä- tai kuivahitsauksena.

Vedenalaisten rakenteiden tarkastukset

Vedenalaiset rakenteet joutuvat monesti kestämään kovaa rasitusta ja kaipaavat säännöllistä huoltoa. Me hoidamme huolellisesti yhtä lailla sekä pienet huoltotyöt kuin suuret korjausoperaatiotkin.

kallioporausta ja räjäytyksiä

Me varmistamme, että räjäytystyöt ja louhinnat hoidetaan täysin turvallisesti ja siististi. Teemme muun muassa irtokivien ja kallioiden poraus-, räjäytys- ja louhintatöitä. Tällaisilla töillä voidaan esimerkiksi raivata väyliä avoimemmiksi. Saat meiltä myös kanaalien louhinnat putkille ja kaapeleille.

Tutustu tarkemmin