Vedenalaisten rakenteiden tarkastustyöt Varkaudesta kaikkialle Suomeen

Kaikki yhteystietomme
Vedenalaiset rakenteet ja tarkastukset

AquaDivers toteuttaa vesirakentamisen lisäksi myös samalla varmalla otteella ja kokemuksen osoittamalla suunnalla erilaiset tarkastustyöt. Tarkastettaviin rakennelmiin kuuluvat muun muassa: laiturit, padot, meripoijut ja putket. Palvelemme asiakkaitamme Varkaudesta käsin kaikkialla Suomessa.

 

Tarkastamme betoni- ja teräsrakenteiden lisäksi mitkä tahansa vedenalaiset kohteet ja rakenteet. Kaapeleiden, putkistojen, satamien, laitureiden, siltojen ja aluksien pohjien tarkastustyöt kuuluvat olennaisena osana työnkuvaamme. Tarkastussukeltaja toteuttaa sekä pienten rakennelmien että suurempienkin kohteiden kartoitukset.  Olethan siis yhteydessä, jos epäilet että kohteesi tarvitsee mitä tahansa tarkastustoimenpidettä. Olemme tavoitettavissasi puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella!

Säännölliset tarkastukset – turvallisuutta parantamassa

Voit palkata AquaDiversin vedenalaisten rakenteidesi säännöllisiin tarkastuksiin. Tällä tavalla voit olla varma siitä, että mitkään rakenteet eivät pääse huomaamattasi huonoon kuntoon. Ongelmien paikkaaminen jälkikäteen on tarkastuksia huomattavasti kalliimpaa, ja lisäksi heikkokuntoiset rakenteet aiheuttavat akuutin turvallisuusriskin.

 

Käytössä olevien tekniikoidemme avulla me voimme määrittää vesirajan alapuolella olevan vedenalaisen infrastruktuurin kunnon. Tämä on ratkaisevan tärkeää arvioitaessa näihin rakenteisiin liittyviä riskejä, jotka johtuvat niiden iästä tai rappeutumisesta. Mikäli ongelmiin ei puututa tarpeeksi ajoissa, saattavat ne johtaa pahempaan vikaantumiseen, omaisuus-, henkilö- sekä ympäristövahinkoihin. Mikäli tarkastuksessa tulee ilmi mitä tahansa puutteita, saat AquaDiversilta myös ratkaisut niiden korjaamiseen.

Korjauspalvelut

Luotettava tarkastaja käytettävissäsi – ota yhteyttä

Mikäli sinulla heräsi pieninkään epäilys, että vedenalaiset rakenteesi saattaisivat tarvita tarkastusta, ota suoraan yhteyttä ystävälliseen tiimiimme. Me osaamme arvioida jokaisen kohteen erikseen ja teemme sinulle sen perusteella erinomaisen tarjouksen mahdollisen tarkastuksen suorittamisesta.

 

Olemme helpoiten tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Voit toki myös täyttää yhteydenottosivulta löytyvän lomakkeen, niin me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. AquaDivers palvelee joustavasti Varkaudesta käsin kaikkialla Suomessa.