Ammattitaitoiset räjäytys- ja louhintatyöt Varkaudesta kaikkialle Suomeen

Kaikki yhteystietomme
vedenalaiset rakennustyöt

Vesirakentamisen ja vedenalaisten tarkastuspalveluiden lisäksi AquaDivers toteuttaa myös räjäytys- sekä louhintatyöt turvallisesti ja vastuullisesti. Yli 20 vuoden kokemus vedenalaisista hankkeista on kehittänyt ammattitaitomme huippuunsa.

 

Teemme muun muassa irtokivien ja kallioiden poraus-, räjäytys- ja louhintatöitä, joilla voidaan esimerkiksi raivata väyliä avoimemmiksi putkille ja kaapeleille. Tarvittaessa toteutamme myös vedenalaiset poraustyöt omana palvelunaan tai osana räjäytyshanketta. Mikäli hankkeesi tarvitsee luotettavia räjäytys- ja louhintatöitä, valitse AquaDivers ja saat yrityksellesi luotettavan kumppanin kaikkiin vedenalaisiin hankkeisiin. Tavoitat meidät nopeimmin puhelimitse, mutta voit halutessasi myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottosivulta löytyvän lomakkeen, niin me vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Rannikoilta sisämaahan

Toimimme Suomen rannikolla ja sisämaassa tehden vedenalaisia kaivutöitä useilla eri menetelmillä. Meillä on vuosikymmenien kokemus turvallisista räjäytystöistä – olipa kyseessä kuinka syvä tai haastava operaatio tahansa! Porauslaitteemme mahdollistavat myös vedenalaisten porausten toteuttamisen kustannustehokkaasti.

Tutustu myös muihin vesirakentamisen palveluihimme

Olemme johtava yritys kaikissa vesirakentamiseen liittyvissä palveluissa: rakennustöistä turvalaitteisiin, kaapeleiden ja putkistojen asennuksiin ja ruoppauksiin Suomen vesillä – me teemme kaiken! Ammattitaitoiset sukeltajamme toteuttavat vedenalaisia rakennelmia ja tarkastuspalvelumme varmistaa, että kaikki sujuu moitteettomasti myös tulevaisuudessa.

 

Klikkaa alla olevaa nappulaa ja tutustu tarkemmin muihin vesirakentamisen palveluihimme. Olemme täällä silloin kun tarvitset meitä!

Muut palvelumme

Vastuullisia räjäytyksiä – ota yhteyttä kokeneeseen toimijaan

Mikäli tarvitset vastuullisesti toteutettuja räjäytys- ja louhintatöitä, ota yhteyttä kokeneeseen tiimiimme ja kerro meille, kuinka voimme sinua parhaiten palvella. Me suunnittelemme ja toteutamme kaikki palvelumme asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan.

 

Saat meihin suoraan yhteyden puhelimitse, mutta voit vaihtoehtoisesti myös ottaa yhteyttä sähköpostitse tai täyttää yhteydenottolomakkeen niin me palaamme asiaan pikaisesti! Toimipisteemme sijaitsee Varkaudessa, mutta olemme käytettävissäsi koko Suomen alueella.