Betonirakenteiden korjaaminen tehokkaasti – Varkaudesta koko Suomen alueelle

Kaikki yhteystietomme
vedenalaiset rakennustyöt

Vedenalaisten, olemassa olevien betonirakenteiden korjaaminen ja uusien rakenteiden toteutukset kuuluvat AquaDiversin jokapäiväiseen työhön. Olemme toteuttaneet erilaisia rakenteita lukuisille voimalaitoksille ja satamille jo 90-luvun alusta saakka. Rakennamme ja tarkastamme betoni- ja teräsrakenteet sekä kaikki muut vedenalaiset kohteet. Mikäli esimerkiksi kaapelit, putkistot, satamat, laiturit, sillat tai aluksien pohjat tarvitsevat korjaustöitä, saat ne luotettavasti AquaDiversilta.

 

Ota yhteyttä kokeneeseen toimijaan ja jätä meille tarjouspyyntö. Palvelemme Varkaudesta käsin koko Suomen alueella. Olemme tavoitettavissasi puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella!

Betoni on oiva rakennusaine pinnan alla

Betonirakentaminen on yksi käytetyimmistä rakentamisen menetelmistä maan päällä, mutta myös pinnan alla. Sen avulla voidaan rakentaa erilaisia kohteita esimerkiksi saaristoon, jokien varrelle ja rannikolle. Betonia tarvitaan nykyisin myös vedenalaisessa muodossa esimerkiksi purojen ja muiden vesistöjen kanava- ja kasvuprojekteissa.

Vapaasti valamalla tai muottiin täyttämällä

Toisinaan ei ole mahdollista järjestää kuivia valuolosuhteita tai niiden järjestäminen ei olisi taloudellisesti kannattavaa ja betonirakenteet ovat sen takia pakko valaa veden alla. Tällaisissa tilanteissa AquaDivers auttaa. Me arvioimme jokaisen kohteen erikseen ja valamme betonirakenteet joko vapaaseen veteen tai veden täyttämään muottiin. Näitä betonointitekniikoita käytetään muun muassa rakennettaessa:

  • siltojen perustuksia ja virtapilareita

  • satamarakenteita

  • merimerkkien perustuksia

  • tukimuuria pohjavesipinnan alapuolella

  • eroosiosuojauksia virtaavaan veteen.

Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin

Ota yhteyttä kokeneeseen sukeltajaan ja kerro meille minkälaista hanketta olet toteuttamassa tai minkälaiset rakenteesi tarvitsevat mahdollisesti korjausta. Me hoidamme kaikki toteutukset ja korjaukset aina jokaisen kohteen ja asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioon ottaen.

 

Ystävälliset ammattilaisemme arvioivat tarpeesi ja tekevät sen perusteella sinulle kilpailukykyisen tarjouksen. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella!