Rakentamisen sukellustyöt kokemuksella Varkaudesta koko Suomen alueelle

Kaikki yhteystietomme
Vedenalaiset rakennustyöt ja sukellukset

AquaDivers toteuttaa rakentamisen sukellustyöt Varkaudesta käsin koko Suomen alueella. Pitkän kokemuksen tuoma ammattitaitomme ja laadukkaat laitteemme asettavat meidät kilpailijoidemme edelle. Kalustomme muuntuu erilaisiin rakentamisen tarpeisiin asiakkaasta ja hankkeesta riippuen.

 

Yrityksemme pitkän toiminnan aikana olemme olleet mukana monenlaisissa projekteissa. Vedenalaiset etsinnät, tarkastussukellukset, hitsaussukellukset ja monet muut sukellustyöt ovat meille arkipäivää. Pidämme myös huolen siitä, että kaikki toteuttamamme sukellukset raportoidaan tarkasti. Ota yhteyttä kokeneisiin sukeltajiin ja pyydä meiltä tarjous!

Taitavaa rakentamista pinnan alla

Rakennussukeltajamme toteuttavat kaikenlaiset vedenalaiset rakennustyöt, joista jokainen toteutetaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Toteutamme vedenalaiset rakennustyöt monipuolisesti projektin erityispiirteet huomioon ottaen. Ammattisukeltajamme toteuttavat muun muassa louhintoja, räjäytyksiä, porauksia, raudoituksia, valuja ja erilaisten elementtien asennustöitä.

Betonirakenteiden toteuttaminen ja korjaaminen

Sukellustyöt huolto- ja kunnossapitosopimuksella

Tarjoamme myös sukellustöiden huolto- ja kunnossapitosopimukset joustavilla sopimuksilla. Monet vedenalaiset kohteet vaativat säännöllisiä huolto- ja tarkastustoimenpiteitä. Tästä syystä onkin fiksua hyödyntää yhtä ja samaa kumppania, joka tuntee ja tietää kohteesi erityisvaatimukset. Kun palkkaat meidät kohteidesi pitkäaikaiseksi huoltajaksi, ei sinun tarvitse kiinnittää asiaan sen enempää huomiota ja voit rauhassa keskittyä omaan tekemiseesi.

Sukellustyöt louhintojen ja räjäytysten yhteydessä

Mikäli rakennushankkeesi tarvitsee vedenalaisten väylien raivaamista, olet tullut oikealle sivustolle. AquaDiversin ammattisukeltajat toteuttavat vedenalaiset räjäytykset turvallisesti ja vetävät tarvittavat putket ja kaapelit pinnana alla.

Ota yhteyttä sukellustöistä ja jätä tarjouspyyntö

Me AquaDiversilla tuotamme luotettavat sukelluspalvelut kaikkiin vedenalaisiin kohteisiin.  Voit kutsua ammattisukeltajamme avuksi mitä erilaisimpiin työnkuviin. Toteutamme kaikki vedenalaiset rakennustyöt aina suunnittelusta viimeisiin silauksiin saakka. Huippuluokkaiset laitteet, vahva osaaminen ja turvallisuuden huomioiminen ovat työmme keskiössä. Valitse siis luotettava toimija rakentamisen sukellustöille!