** Vesirakentaminen 20v. kokemuksella | AquaDivers Oy

Vesirakentaminen

AquaDivers on vesirakennustöiden asiantuntija, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus erilaisista vesirakentamisen projekteista. Meille rakentamisen yllättävätkin haasteet ovat jo tuttuja, ja hoidamme sujuvasti monimutkaisetkin urakat.

AquaDivers tekee tarkasti ja tehokkaasti kaikenlaiset vedenalaiset rakennus-, purku-, korjaus- ja asennustyöt. Meiltä löydät osaavan ammattilaisen, kun vaikkapa rantasi kaipaa ruoppausta, tonttisi paalutusta tai työmaasi betonivalua. Lue lisää kattavasta palveluvalikoimastamme alta:

Vedenalainen rakentaminen ja asennustyöt

Vesirakentamisessa asiat on tärkeää saada kerralla kuntoon, ja siksi haluammekin pitää huolen, että asiakkaamme saavat aina ensiluokkaista työjälkeä. Meiltä kaikenlaiset vedenalaiset rakennustyöt ja asennukset hoituvat tarkasti ja kokemuksen tuomalla varmuudella. Vesirakentaminen pitää sisällään muun muassa:

  • betonivalut
  • kaapelien ja putkien asennukset
  • paalutukset
  • välppätyöt
  • työpadot ja muut padot

Hoidamme myös erilaiset vedenalaiset purkutyöt, kuten muottien ja työpatojen purkamisen.

Sukellustyöt

AquaDiversilta saat kokeneen ja tarkkasilmäisen ammattilaisen tarkastussukelluksiin ja muihin sukellustöihin. Pidä huoli vesirakenteiden kunnosta ja ylläpidosta.

Vedenalainen korjausrakentaminen ja huoltotyöt

Vedenalaiset rakenteet joutuvat usein kestämään kovaa rasitusta ja kaipaavat toistuvaa huoltoa. AquaDivers hoitaa osaavasti niin pienet huoltotyöt kuin suuremmatkin korjausoperaatiot.

Palvelemme sinua kaikenlaisissa vedenalaisissa korjaustarpeissasi. Teemme muun muassa korjaushitsauksia sekä betonirakenteiden (kuten seinät ja eroosiolaatat) korjauksia.

Vedenalaiset räjäytys- ja louhintatyöt

Me pidämme huolen, että räjäytystyöt ja louhinta hoituvat turvallisesti ja siististi. Teemme muun muassa irtokivien ja kallioiden poraus-, räjäytys- ja louhintatöitä, joilla voidaan esimerkiksi raivata väyliä avoimemmiksi. Toteutamme myös kanaalien louhintaa putkille ja kaapeleille.

Ammattimaista vesirakentamista yli 20 vuoden kokemuksella.